Véleményem a világ dolgairól

Véleményeim, amikkel sokan lehet nem fognak egyetérteni vagy éppen ellenkezőleg.

Archívum

-Művész vagyok! Ja, nem...

2014.04.13. 14:00 :: Piskótah

Mindenki tudja milyen világban is élünk. Egy olyanban, ahol a művészet kellően hozzájárul a kultúránkhoz és az alapműveltségünkhöz. Viszont a művészet meghatározhatatlan formája manapság már kezd úgymond "elkorcsosulni", hiszen egy olyan világot élünk, ahol már lassan mindent művészetnek titulálnak. Ez keltett bennem mély felháborodást, ugyanis én is részese vagyok a művészetnek, mert egy fajta ágazatában én is jeleskedem és minden napjaimban is csinálom, de nem nevezem magamat művésznek.

0198162246-childrens-drawings-of-human-figures-1.jpg

1 komment

Címkék: fotó vélemény canon alkotás művészet fotózás művész tehetség kreativitás nikon dslr

Műsorok, melyekre senki se kíváncsi, de mindenki nézi

2014.04.12. 15:59 :: Piskótah

Valóvilág és Éjjel-nappal Budapest. Sok részre osztható a nézőközönség, de a leggyakoribbak, akik nézik és nem vallják be, nézik és be is vallják (ez ritkább), nem nézik de érdekli őket, nem nézik mert nem is érdekli őket (mindenki ilyennek vallja magát). Nos ezek a sorozatok, amelyek a népbutító nevet kapták, hiszen az emberek túlzó többségének az a véleménye, hogy "semmi értelme, tök hülyeség, szerintem gáz" stb. Nos ezek teljes előítélettel állítható. Ha véletlenszerűen odamész egy emberhez és megkérdezed mondjuk a mostani villalakók nevét tuti, hogy 2-3 nevet abszolút feltud sorolni, hiszen az emberünk kb. csak 5 percet látta a műsort és elkapcsolt. Rengeteg ember csak 5 percet nézte... ja persze, mint amikor megkérdezik, hogy ki fingott és azt mondja mindenki, hogy nem én voltam.

television.jpg

29 komment

Címkék: budapest vélemény tv rtl klub celeb rtl vita valóság médium éjjel televízió nappal való világ vv éjjel-nappal budapest

Köszöntő

2014.04.12. 15:41 :: Piskótah

Üdvözölök mindenkit!

Véleményeim kinyilvánítására hoztam össze ezt a blogot, ahol a világ minden fontosabb illetve kevésbé fontosabb dolgairól fogok írni. Sok dolog zavar a világban és le is írom, tartva magamat az "ami a szívemen, az a számon" mondáshoz. Lehetséges, hogy ezek a vélemények nagy vitákat fognak szítani még, de cseppet sem érdekel, hiszen a véleménye mindenkinek van és érdemes a véleményekből információkat gyűjteni, hiszen ez is a kulturális fejlődésünkhöz tartozik, mint a kommunikáció. Különböző médiumokból is gyűjthetjük információinkat, amelyekben elénk kerülnek más emberek véleménye is. Ismerős lehet az a mondás is sokaknak hogy "A vélemény olyan mint a s*gglyuk, mindenkinek van, de senki se kíváncsi a máséra." Nos ez félreértelmezhető és enyhén téves. Építkezzünk a véleményekből, de ne adjunk más véleményére, ha valaki azt mondja, ne vegyél a közértben paradicsomot, mert rothadt, elsőre azonnal megrémülünk és eszünk ágába nem áll paradicsomot venni ott, de amíg mi nem tapasztaljuk meg a rothadt paradicsomot a közértben, mások véleményére ne adjunk! Hallgassunk meg másokat, de ne mások vezessenek minket a téves útra.

Szólj hozzá!